Boudoir fotograf

Bourdoir fotografering

Bourdoir fotografering er for dig der mangler den perfekte morgengave til din kommende mand, eller til dig der ønsker at forkæle din partner med personlige billeder. Det kan også være, at billederne bare er til dig selv, eller at du ønsker et selvtillids-boost.

boudoir fotograf

Professionel kvindelig boudoir fotograf

Som kvindeig boudoir fotograf ved jeg, at dine sensuel fotos er personlige, og at fotograferingen kan være grænseoverskridende, men jeg guider dig igennem stemning og posering, så dine boudoir fotos udståler selvtillid og personlighed.

Hvis billederne skal bruges som morgengave, er det en god ide, at medbringe dit brude lingeri – fx slør, sko, smykker og undertøj. Ikke alle boudoir fotos behøver at have direkte fokus på dit brude-undertøj, men kan sagtens kombineres med nogle af de andre stilarter.

Vores studie er fyldt med vintage møbler, som er med til at skabe de perfekte rammer for bourdoir billeder, vintage fotografering, glamour portrætter og morgengave fotos.

Se vores kreative boudoir fotos lige her.

Hvad er boudoirfotografering ?

Boudoirfotografering er en form for fotografi med pikante undertoner uden det bliver for meget. Det er vigtigt, at billederne forbliver stilfulde men også lidt sensuelle. Kvinder ved hvad kvinder vil have – og særligt hvad kvinder IKKE vil have! Tænker du på at give din kommende mand en flot billedserie med sensuelle boudoirfotos i morgengave til jeres bryllup?