bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf – over hele landet

Uanset om du skal holde et stort bryllup på et slot, eller du skal holde et intimt og hyggeligt bryllup i et forsamlingshus, skal der tages flotte billeder, der viser Jeres bryllupsdag, som den er. aLight Media har bl.a. bryllup som speciale. Det betyder, at hvis du booker en fotograf fra aLight Media, så er du sikre på at få nogle super flotte og kreative bryllupsbilleder.

bryllupsfotograf

Hvorfor er det vigtigt med en professionel fotograf til Jeres bryllup?

bryllupsfotoVi synes, at bryllupbilleder er utrolig vigtige ! Derfor er det vigtigt at hyre en fotograf, som ved, hvad det kræver at være fotograf til et bryllup, da det ikke kan sammenlignes med al mulig anden fotografering. Det kan det netop ikke, fordi der er så mange faktorer, der spiller en på Jeres bryllupsdag. Her er nævnt nogle af de ting, en seriøs fotograf til bryllup skal have styr på:

  • Fotografen skal forstå sin funktion til brylluppet. Vi skal dokumentere. Ærligt og uden omsvøb.
  • Fotografen skal kunne sin teknik med kameraet.
  • Med teknikken skal en fotograf kunne “navigere” i de forskellige lysforhold, året rundt.
  • En bryllupsfotograf skal kunne tage styringen, og guide brudeparret, der jo ikke er vant til at blive fotograferet.
  • Fotografen skal være kreativ og omstillingsparat.
  • En fotograf skal vide præcis hvor man skal placere sig til et bryllup, da tingene kan gå stærkt – særligt omkring vielsen, lykønskning m.m.

Derudover

Derudover skal en bryllupsfotograf være opmærksom på alle de ting, i som brudepar har brugt tid og flid på at få til at gå op i en højere enhed på bryllupsdagen. Det kan være alt fra sang-hæfte til kirken, blomster, bryllupstøjet, hår og makeup, gæster der ankommer og hilser, gommen der venter, bruden der ankommer og netter sig osv. Detaljerne er mange, og det kræver sin fotograf at fange dem.

De dygtige og kreative fotografer

De dygtige og kreative fotografer hos aLight Media er specialister i at lave ærlige og kunstneriske bryllupsbilleder, og dokumentere Jeres bryllup på en helt igennem fantastisk måde, så minderne huskes for altid.

Som bryllupsfotograf går vi altid efter efter at skabe en afslappet og hyggelig atmosfære

Som bryllupsfotograf går vi altid efter efter at skabe en afslappet og hyggelig atmosfære. Bryllupsbilleder bliver efter min mening bedst, når man kan se, at brudeparret føler sig godt tilpas og har det sjovt med fotograferingen. Vi er jeres professionelle og kreative bryllupsfotograf, som dækker over hele landet.

Vi leverer bryllupsbilleder i den klassiske og kunstnerisk stil. Et bryllup er en oplevelse for livet og derfor skal i vælge den bedste fotograf til at forevige jeres store dag.