Fotograf, portrætfotograf, bryllupsfotograf, reklamefotograf, gravidfotograf, boudoir fotograf.

Ring på tlf. +45 42679011

Erhvervsfotograf

Professionel Erhvervsfotograf

Er i på “jagt” efter et stærkere visuel koncept til jeres virksomhed, jeres reklamer, jeres produkter og ydelser? Vi nyder meget at samarbejde med vores kunder om at levere et nytænkende koncept, der fokuserer på netop jeres ønsker, så virksomhedens identitet og produkter kommer til at fremstå skarpere, mere professionel og mere fængende, og samtidig får vi herigennem styrket jeres hjemmesides profil. Til syvende og sidst ender kunderne med at vælge det firma, der har den mest troværdige profil/hjemmeside og bedst præsenterede produkter, og her er billederne uden diskussion det første skridt på vejen til at opnå dette, så velkommen til en professionel erhvervsfotograf.

Medarbejder Portrætter

Nogle af de første sider kunder, som oftest besøger er “om”-siden, derfor er det åbenlyst vigtigt at jeres medarbejder portrætter fremstår professionelle, så jeres kunder får det helt rigtige indtryk af jeres forretning/virksomhed. Vi kommer naturligvis meget gerne ud til jer og kommer med ideer til, hvordan vi giver jeres hjemmeside de bedste billeder, der skaber opmærksomhed, I gerne vil have til at repræsentere jeres værdier og profil.

Vi medbringer altid professionelt transportabelt fotostudie udstyr, med lys og baggrunde, og kommer som nævnt gerne ud til jer. Herved sparer i udgifterne til transport og det lægger et minimum beslag på jeres medarbejderes tid.

MILJØ OG ON-LOCATION BILLEDER

For os er det ligeså vigtig, som jer at flotte virksomhed fremstår, lækkert og flot på jeres hjemmeside eller i en brochure samt reklamer, da vi jo lever af god feedback og vores kunders anbefalinger. Så derfor er det vigtigt for os, vi sammen bliver vi enige om, hvad I gerne vil signalere til jeres kunder, og så opsætter vi sammen nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår helt rigtigt.

PRODUKTFOTOGRAFERING (packshots)

I har bestemt de flotteste produkter, og jeres design og indpakning er lavet på lækreste vis. Derfor er gode billeder jo en nødvendighed, for at dette lækre image ikke går tabt i kedelige og kontrastløse billeder. Vi tager pack shots med super professionel tilgang via passende baggrunde og flot lyssætninger. Vi selvfølgelig gerne ud til virksomheden med mit udstyr, så I sparer forsendelsesomkostninger af produkterne, og kan være med når jeg tager billederne.

Erhvervsfotografen

Vi har i mange år arbejdet, som kreativ erhvervsfotograf og vi har igennem denne tid fotograferet ved vidt forskellige samarbejdspartnere, lige fra reklamebureauer til både små, mellem store virksomheder og naturligvis også de mindre selvstændige. Vi nyder den forskellighed vores fotografiske opgaver har, og intet job er for stort eller for lille, så skriv til os, så vi kan få en snak om jeres ønsker.