Gravid fotograf

Søger du en dygtig og kreativ gravid fotograf?

Hos aLight Media er vi fotografer med kreativ tilgang til den sjove og spændende gravid fotografering. Vil du gerne have billeder af din flotte  mave under graviditeten? Og vil du gerne være sikker på fotografen forstår at lave så mange forskellige og kreative mavebilleder som muligt, så du har flere at vælge imellem?

Vil du helst fotograferes ved en kvindelig fotograf, så kan du sagtens komme til det. Hos aLight Media har vi en kvindelig fotograf, der er specialist i at være gravid fotograf. En gravid fotograf der ved og forstår sig på graviditet og ved hvilke krav en gravid mor har til sine billeder.

gravid_fotograf

Mavebilleder med det personlige udtryk

gravid-fotograf-mavebilleder

Mavebilleder kan tage sig ud på mange forskellige måder. Ligesom med andre portrætfotos kan mavebilleder laves i studiet, eller udendørs, og man kan tilmed lave dem rå, blide eller anderledes, afhængigt af, hvilket udtryk du ønsker i dine gravid-billeder.

Uanset hvilken til du ønsker dine gravid billeder skal have, er du sikker på, at gravid fotografen hos os laver dem personlige, så du netop får dine helt egne mavebilleder.

Du er velkommen til at ringe og få en snak med én af vores fotografer om, hvordan vi kan lave de mavebilleder, du kan tænke dig.