Fotograf, portrætfotograf, bryllupsfotograf, reklamefotograf, gravidfotograf, boudoir fotograf.

Ring på tlf. +45 42679011

Gravid fotografering

Kreativ og professionel gravid fotograf i hele Jylland og på Fyn. Har du brug for en dygtig og kreativ fotograf til gravid fotografering af din gravide mave? Så er Billedmagi.dk med 10 års erfaring måske det rette valg af fotograf for dig. Mavebilleder er noget af det smukkeste man kan fotografere. Det er starten på et nyt liv og alt det livet medfører. 

Gravid fotografering lokation

Nogle kvinder foretrækker at få lavet deres mavebilleder og gravid fotografering udendørs i foråret eller sommer. Det giver selvfølgelig mulighed for at skabe mere “liv” i billederne når man har hele verden udenfor fotostudiet til rådighed. Andre vil hellere ind i fotostudiet hvor de ikke føler sig så “nøgne” som når man fotografere billederne on-location. Ligemeget hvad du vælger, så kommer der smukke billeder ud af det.

Kvindelig fotograf med speciale i fotografering af nyfødte, gravid, baby og børn

Newborn baby fotos

Vi laver også newborn baby fotos. Hvis du ikke når at komme til fotograf og få fotograferet din gravide mave, så skal du ikke bekymre dig om det. Vi laver nemlig også billeder af newborn og babyer ved Billedmagi.dk. Vi synes faktisk at gravid fotografering og mavebilleder er noget af det smukkeste. Men billeder af en lille nyfødt er mindst ligeså søde og livsgivende for en fotograf.

En fotograf med speciale i nyfødtfotografering, babyfotografering, graviditets fotografering, og familie fotografering