Portrætfotograf

Fotograf til portræt – portrætfoto

Portrætfotograf aLight Media går til fotografiet med en ny og spændende vinkel til portrætfoto og portrætfotografering. Portrætfotograferne laver ofte billeder med klassisk look. Ved aLight media vil vi gerne som fotograf til portræt bidrage med nye og spændende måder at lave portrætbilleder på.

Portrætfotografering ved en professionel portrætfotograf er hos aLight Media blevet et kendt varemærke. Vores stil er vores egen og vi forsøger altid at lave portrætter af mennesker i deres miljø.

Portrætfotografering i fotostudie er også en mulighed hos portrætfotograferne ved alight media. Vi har eget lyst fotostudio og kan som fotograf også medbringe vores fotostudio on-location skulle i ønske det.

portrætfotograf

Portrætfotograf til kreative portrætfotos

Vi vil simpelthen have, at vores kunder får den bedste oplevelse af deres portrætfotos og af fotograferingen. Vi laver derfor først en mere klassisk portrætfoto serie, hvor vi holder billederne i typisk klassisk portrætfoto stil. Derefter laver vi en mere kreativ billedserie af dig. Det kan foregå udenfor, ved en rå væg, en gammel bygning eller andet. På den måde får du portrætter der er meget mere varierede at vælge imellem.

Portrætfotos skal være spændende og kreative, og det skal vise personen, der bliver fotograferet på en ærlig og spændende måde. Vi har stor erfaring i det kreative portrætfoto. Kontakt os og hør hvordan du kan blive fotograferet i denne nye spændende portrætfoto billedstil.

Hos aLight Media har vi specialiseret os i fotografering af mennesker, som skiller sig ud fra det, man som fotograf lærer på fotograf uddannelsen.

Hvis du vil se flere portrætfotos, kan du kigge på Fotograf i Århus – Århus Fotografi