Fotograf, portrætfotograf, bryllupsfotograf, reklamefotograf, gravidfotograf, boudoir fotograf.

Ring på tlf. +45 42679011

Priser

Alight priser

Fotografering Erhverv

Alle erhvervsfotografiske opgaver er forskellige og hver opgave kræver en dialog om ønsker og behov. Herefter kan vi udregne en pris for jeres fotografiske behov.

Pris eksempel på erhvervsfoto:

Fotografen møder op i virksomheden, tager f.eks medarbejderportrætter og stemningsbilleder fra virksomheden. Dette vil tage ca. 4 timer on-location og 2-4 timers billedbehandling.

Herefter uploades billederne til en “lukket” hjemmeside, hvor i stille og roligt kan sidde udvælge billederne i ønsker jer.

Antallet af billeder vi leverer med afhænger af opgavens størrelse. Kontakt os derfor og lad os få en dialog om fotografering hos jer.

Pris eksempel på ovenstående opgave = 3.000 kr ex. Moms

Fotografering Privat

Fotografering ved aLight Media fotograferne afhænger af den tid vi skal bruge på opgaven. Et eksempel kunne være fotografen kører ned til dig privat, så vil prisen være 500,- inkl moms, for en times fotografering + transport fra Kolding hvor vi bor. Herefter ser du billederne igennem og kan så frit købe digitale filer ved os til en stk. pris.

Digitale filer:

Billederne som digitale filer kan fås i 2 opløsninger.

  • Den fuldoptimerede opløsning, hvor billederne efterfølgende kan fremkaldes i op til 50x70cm.
  • Eller i web-optimeret opløsning, hvor billederne passer til datingprofil-billeder, Facebook, billeder til CV og Linked-In.

1 billede i fuldoptimeret opløsning: kr. 500,- pr. stk1 billede i web-optimeret opløsning: kr. 350,- pr. stk.

Husk!! Fotografer behøver ikke bo i din by. Alle fotografer er idag nødt til at tage opgaver, der ligger spredt over landet. Det samme gør vi.