Reklamefotograf

Reklamefotograf – til alle foto opgaver

aLight Media er en professionel reklamefotograf, og vi laver alt fra produktfoto og packshots til erhvervsfotografering og virksomhedsportrætter og -profiler. Reklamefotografering tager vi seriøst, ligesom vi gerne er med til at skabe det grafiske budskab, så billederne viser og præsenterer det, I ønsker.

reklamefotograf

Reklamefoto er et must

Hos aLight Media får I value for money, og reklamefotografering er et must for mange typer virksomheder. Tag fat i os for en dialog om, hvordan vi kan tilføre Jeres virksomhed værdi med flotte reklame billeder. Det kan fx være billeder til brochurer, Internettet, flyers, tryksager, årsrapporter m.m. Vi er altid klar med en mening om, hvor en foto-opgave løses bedst muligt.

Kommercielle reklamefotos der skaber opmærksomhed

Når vi arbejder med reklamefotografering handler det hele tiden om at skabe nogle reklamefotos der skaber opmærksomhed og får beskueren til at stoppe og tænke over indholdet. Vi arbejder hele tiden udfra devisen af de bedste billeder, er de billeder der konverterer til kunder. Hvordan finder vi så frem til de bedste reklamefoto? Det gør vi sammen. Når i kontakter os angående reklamefotografering, så tager vi en snak omkring hvilken type kunder i gerne vil tiltrække og lægger derfra sammen en visuel strategi for selve billedernes indhold og målgruppe.

Se flotte reklamebilleder hos en god kollega her.